+ 31 (06) 53116433

mcs.hermina@vaart.net

mcs.hermina@vaart.net

  • Kvb Hermina afvarig boven de bocht van Wanssum onderweg naar de Maasvlakte in Rotterdam

Woning

We hebben 3 woningen op het schip en een extra slaapkamer met badkamer en een deur naar buiten. Achterop slaapt het gezin met de kinderen. Voorop op het schip hebben we een stuurmanswoning daar slaapt onze vaste stuurman.

De stuurmanswoning is voorzien van een ruime keuken met daarnaast een woonkamer, 2 slaapkamers met in de ene kamer een 2-persoonsbed en in de andere slaapkamer een stapelbed. Hij heeft een badkamer met een bad, wc, wasbak, en een wasmischine+droger.

Voorop de bak hebben we ook 2 slaapkamers de ene met een 2-persoonsbed en op de andere een 1-persoonsbed. Zij hebben een keuken met een tafel, 2 stoelen en een tv. Ze hebben een badkamer met wasbak, wc een een douche.

Achterop het schip  hebben we een kleine stuurmanswoning. Waarvan we de keuken eruit gehaald hebben en daar een slaapkamer voor onze zoon hebben gemaakt. Die slaapkamer grenst aan onze woonkamer. We hebben er een muur tussen gezet zodat we nog een slaapkamer met een kleine badkamer hebben. De badkamer is voorzien van een wasbak, wc en een douche. Deze woning heeft een deur naar buiten waar je op het achter dek komt van het schip. In die woning slaapt dus ook altijd een matroos, die matroos kan voorop eten.